Pasaulinė jaunimo diena

Paskelbė saulius

Pasaulinė jaunimo diena švenčiama lapkričio 10 dieną. Mūsų gimnazijoje ją organizavo  mokinių savivalda. Programa buvo įdomi ir prasminga.

Mokinių ir mokytojų laukė „saldus” rytas (visi buvo vaišinami saldainiais). Mokytojai visi kaip vienas laikėsi nurodyto  aprangos kodo – vilkėjo uniforma. Įvyko nuotaikinga radijo laida. Su įvairių klasių mokiniais susitiko ŠRMT( Šakių rajono moksleivių taryba) atstovai Tomas Vaivada ir Goda Endzelytė. Mokiniams labai patiko susitikimas su VGTU studentu Mariumi Pavalkiu.  Svečias pristatė savo studijų programą, kalbėjo apie studentų laisvalaikį, pomėgius, pareigas, apie praktiką Vilniaus m. priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos 6-oji komandoje.

  Vėliau vyko protmūšis. Pertraukų metu skambėjo muzika, mokytojai ir mokiniai fotografavosi prie spalvingos foto sienos, norintys galėjo parašyti savo palinkėjimus, įspūdžius spalvingoje palinkėjimų knygoje.

Vakare tautinių šokių kolektyvas „Dūzgis“ kvietė mėgėjus pašokti liaudies šokių. Nuotaika visą dieną buvo jaunatviškai pakili.

 

                                                                         Auksė Buragaitė,1bg klasė

Kategorijos: Naujienos