„Dūzgis“ pasakoja

Paskelbė saulius

Birželio 10 – 11 dienomis Klaipėdoje vyko Lietuvos vakarų krašto dainų šventė, kuriame, žinoma dūzgėme ir mes – Lukšių šokėjai. Repeticijų  metu susipažinome su šokėjais iš visos Lietuvos.

Klaipėdoje nestigo malonių akimirkų Viena iš jų – „Dūzgio“ vaikinai   nustebino savo merginas ir vadovę mielomis ir saldžiomis dovanėlėmis. Gerų emocijų pakylėti nuvykome prie jūros, grožėjomės nuo Olando Kepurės atsiveriančiu vaizdu į paplūdimį. Nepamiršome ir savo abiturientų šokėjų – jiems taip pat atsidėkojome dovanomis ir šiltai atsisveikinome, bet visada laukiame jų sugrįžtant.

Koncerto dieną, nuo pat ankstaus ryto negalėjome nustygti vietoje. Merginos šukavosi, pynėsi, dažėsi, o vaikinai tik stengėsi netrukdyti ir rado smagų užsiėmimą  – krepšinį žaidė su miegmaišiu. (Tikrai taip, mūsų vaikinai išradingumu pasigirti gali). Pasivaišinę Gelgaudiškio KC liaudiškų šokių kolektyvo padovanotu skruzdėlynu išvažiavome pasistiprinti ir pasipuošti tautiniais drabužiais. Pasivaikščiojome po Klaipėdos senamiestį, įsiamžinome gražiausiose vietose ir stojome į į eiseną, kurios metu nešėme savo gimnazijos veliavą. Vieningai, su daina ir besimėgaudami puikiu oru, po 2 kilometrų žygio atsidūrėme Klaipėdos vasaros estradoje, kurioje ir vyko koncertas. Sušokę savo naująjį šokį ,,Gegužinės polka“, vėl su daina keliavome namo.

Viso „Dūzgio“ vardu norime padėkoti visiems, kurie prisidėjo prie šios išvykos ir kurių dėka galėjome  atstovauti savo gimnazijai. Didelis ačiū vadovei, kuri be galo dėl mūsų stengiasi. „Dūzgis“ Jus labai labai myli!

,,Dūzgio” šokėja Milda

Kategorijos: Naujienos