Klasės valandėlės kitaip

Paskelbė saulius

Pirmiausia klasės vadovė (mokytoja Irma Martinaitienė)  mus suintrigavo – ar sugebėtume patys vesti klasės valandėles, kurios mums patiktų. Nusprendėme save išbandyti. Pasiskirstėme į tris grupes, kurios turėjo sugalvoti savo temą, ir pasiruošti valandėlei. Pačios grupės išrinko savo komandos kapitonus, kurie ir vadovavo darbui.

Pirmąją  klasės valandėlę vedė Auksės komanda. Mes mokėmės pasitikėti savimi bei kitais. Žaidėme gan linksmą žaidimą „Pasitikėjimo ratas“, vardijome savo geriausias savybes, vedėme debatus ir rinkome labiausiai savimi pasitikintį bei patikimą klasės mokinį.  Paaiškėjo, kad mūsų klasėje labiausiai savimi pastiki Justas, o patikimiausias klasėje yra Povilas.

Raminta  ir jos komanda  mokė sužinoti savo temperamento tipą.  Pirmiausia, buvome supažindinti su visais temperamento tipais, tada  atlikome testą ir sužinojome, kad mūsų klaseje yra labai daug sangvinikų.  Norėdami  sužinoti savo prioritetus, žaidėme žaidimą  „ Kairė – dešinė“.

Trečia  klasės valandėlė buvo „Proto mūšis“, kurį  linksmai suorganizavo  Gretos grupė, sugalvojusi įdomią viktoriną. Sukome galvas, ginčijomės bei stiprinome komandinį darbą. O nugalėtojus, kuriais tapo Justas, Raminta ir Aurimas,  apdovanojome gardžiais saldainiukais.

Šių klasės valandėlių metu puikiai praleidome laiką, labiau pažinome save ir draugus, tapome vieningesni, mokėmės organizacinio darbo subtilybių. 

Auksė Buragaitė  ir Greta Sutkaitytė, 8b klasė

Kategorijos: Naujienos