SVARBI INFORMACIJA

Paskelbė saulius

NUOTOLINIS MOKYMAS

Nuo kovo 30 dienos Lukšių Vinco Grybo gimnazijoje bus organizuojamas nuotolinis mokymas. Bus patvirtintas ir paskelbtas  nuotolinio mokymo priemonių planas. 

 Administratorius, kuris konsultuos mokytojus ir mokinius informacinių technologijų naudojimo klausimais – Alvydas Grinkevičius, tel nr. +37068224112 ir Facebook Messenger,  nemokama susirašinėjimų ir pokalbių programa.

Visą  su vaikų ugdymo procesu susijusią informaciją  teiks klasių vadovai, grupių mokytojos ir direktorės pavaduotojos ugdymui Alina Staniulienė bei Irena Korsakienė el. dienyne ir Facebook Messenger programa.

Visa informacija karantino laikotarpiu teikiama tel +370 34544285 ir +37061421684. Į gimnazijos patalpas  užeiti gali tik darbuotojai pagal suderintą grafiką.

INFORMACIJA DĖL KORONAVIRUSO (COVID-19) 

Siekiant užkirsti kelią galimoms koronaviruso grėsmėms, raginame visuomenės sveikatos specialistų bei medikų rekomendacijas vertinti labai rimtai ir stengtis uoliai jų laikytis, paisyti visų oficialių įspėjimų bei patarimų ir visa reikiama informacija dalintis su savo aplinkos žmonėmis.

Saugodami save ir aplinkinius, Jūs galite prisidėti prie viruso plitimo sustabdymo.

Dėl koronaviruso informaciją ir prevencinius veiksmus rekomenduojama stebėti LR sveikatos apsaugos ministerijos el. svetainėje:http://sam.lrv.lt/lt/naujienos/koronavirusas

Naujausia informacija apie koronavirusą teikiama Sveikatos apsaugos ministerijos ir Nacionalinio visuomenės sveikatos centro tinklalapiuose: http://sam.lrv.lt/ ir http://nvsc.lrv.lt.

Kaip apsisaugoti nuo koronaviruso, sužinosite čia: http://bit.ly/2v8vQo5

Kaip taisyklingai plauti rankas, sužinosite čia: http://bit.ly/2T3pxv7

Bendruomenės nariui nustačius koronavirusą, privalu laikytis SAM nustatytos tvarkos, teikti reikiamą informaciją atsakingiems asmenims ar institucijoms.

Gimnazijos direktorė Nijolė Šapolienė

Kategorijos: Naujienos