Young Americans

Published by saulius on

Registracija pratęsiama iki balandžio 5d.

Nori linksmai praleisti laiką, išmokti naujų dalykų ar net atrasti savo užslėptus talentus  bei pasisemti gerų emocijų? Atvyk šių metų balandžio 28 d. į Lukšių Vinco Grybo gimnaziją. Čia tavęs lauks projekto ,,Įkvėpk pasaulį su muzika“ koordinatoriai – „Jaunieji amerikiečiai“ . Spalvinga programa, gerų emocijų gūsis, smagios veiklos, daug šypsenų ir būrys naujų draugų garantuotas. Sudominome? Nori sužinoti apie tai daugiau? Skaityk toliau!

Kas tie „Jaunieji amerikiečiai“?

Pirmą kartą į Lietuvą „Jaunieji amerikiečiai“ atvyko 2011m.  Tai grupė jaunų, linksmų, veiklių ir gabių žmonių, kurie atvyksta į mokyklas, darželius ir kitas įstaigas pasidalinti savo sukaupta patirtimi, gera nuotaika, žaismingais mokymo metodais. Tris dienas šie jauni žmonės dirba su įvairaus amžiaus mokiniais (nuo darželinuko iki studento), mokydami juos įvairių šokių stilių, žanrų, dainavimo, vaidybos. Tai tarsi mini stovykla, kurios metu išmokstama scenos paslapčių, susirandama naujų draugų, tobulinama anglų  kalba.

Trečiąją dieną „Jaunieji amerikiečiai“ surengia įspūdingą baigiamąjį pasirodymą, kurio dalyviu būsi tu ir tavo draugai!

Kaip dirba „Jaunieji amerikiečiai”?

Uždegančiai, smagiai, linksmai. Pasitelkdami įvairias meno formas, jie suteikia mokiniams pasitikėjimo savimi, plėtoja jų kūrybines galias, ugdo gebėjimą dirbti komandoje, skatina savigarbos jausmą bei tarpdisciplininį mąstymą. Tiek mokiniai, tiek mokytojai „Jaunųjų amerikiečių“ veiklą vertina labai teigiamai.

Ko reikia, norint dalyvauti veiklose?

Registruotis, nurodant vardą, pavardę, amžių, mokymo įstaigą (visa tai gali atlikti dalyvius lydintis ir už juos atsakingas asmuo). Klausimus dėl registracijos ir kitos detalesnės informacijos siųsti adresu vilijaleveckyte@yahoo.com .

Už trijų dienų veiklas imamas 50 eurų mokestis vienam dalyviui; registracija priimama sumokėjus dalyvio mokestį. Registracija vyksta iki balandžio 5 dienos.

Tolimesnę informaciją rasite www.vgrybo.lt bei mūsų gimnazijos Facebook puslapyje.

„Young Americans” tinklapis (anglų k.): https://www.youngamericans.org/

„Young Americans” tinklapis (vokiečių k.): http://www.youngamericans.eu/

Akimirkos iš ankstesnių veiklų

Categories: Naujienos