Sportininkų laimėjimai

Published by saulius on

Prasidėjo mokinių sportinis sezonas. Pirmosios varžybos – Šakių JKSC taurė, jos vyko rugsėjo 26 dieną. Čia geriausiai pasirodė Donatas Muraška. Jis ieties metime tapo nugalėtoju, Justas Mačiulaitis liko antras. Faustas Šarkanas ir Julius Stonkus bėgo 1500 m ir laimėjo antrą bei trečią vietas. Tarp merginų šioje distancijoje Erika Neverauskaitė liko trečia. Netradicinėje 250 m distancijoje Justas Mačiulaitis ir Romas Naujokaitis liko treti.

Antrosios varžybos – rajono Sprinto diena. Jos vyko rugsėjo 27dieną. Kadangi mūsų gimnazijos stadione yra geriausi rajone bėgimo takai, greičiausi rajono bėgikai varžėsi Lukšiuose. Geriausiai pasirodė Erika Neverauskaitė. Ji vyresniųjų mergaičių grupėje buvo antra. Vyresniųjų berniukų grupėje Mantas Arštikaitis užėmė trečią vietą.

Stipriausi Lietuvos metikai moksleiviai rugsėjo 29dieną varžėsi Palangoje. Rajono rinktinei iš mūsų gimnazijos atstovavo Donatas Muraška. Geriausiu metimu Donatas numetė 48,23m. Tai jo asmeninis rekordas, bet tai jam garantavo tik ketvirtą vietą.
Sveikiname sportininkus ir trenerį Vytautą Stroką.

Gimnazijos informacija

Categories: Naujienos