Mano vasara

Paskelbė saulius

Ši vasara buvo įspūdinga – daug nuotykių bei naujų patirčių. Su jumis dalinuosi trumpa apžvalga ir įdomiausiais faktais.

Birželio 10 – 17 dieną dalyvavau mokymo kursuose ,,Youth Workers Academy” Airijoje. Šie mokymo kursai man labai padėjo patobulinti savo komunikacijos, lyderystės, darbo grupėse įgūdžius. Mokėmės, kaip suburti žmones, kūrybingai moderuoti workshop‘us ir diskusijas.

Įdomus faktas: šie mokymai susideda iš dviejų dalių. Antra dalis dar laukia Gruzijoje, tad laukite papildymo.

Liepos 7 – 15 dienomis dalyvavau tarptautinėje stovykloje „100 first times“ Kaune. Šioje stovykloje dalyvavo 100 jaunuolių iš 28 šalių, tarp jų JAV, Japonijos, Kinijos, Tailando. Pati stovyklos idėja paminėti Lietuvos šimtmetį bei pasiruošti kitam dideliam įvykiui – Kaunas 2022 tampa Europos kultūros sostine. Kiekvieną dieną lankėme vis kitą Kauno rajono kampelį ir atlikome įvairias užduotis. Atradimas man – kiek nuostabių vietų yra visai šalia mūsų.

Įdomus faktas: vaikinas iš Japonijos jau dvejus metus mokosi lietuvių kalbos ir teigia, kad japonų bei lietuvių kalbos turi panašumų.

Liepos 19 – rugpjūčio 1 dienomis dalyvavau ,,Level up“ tarptautiniame projekte Olandijoje. Šis projektas buvo susijęs su žaidimais lauke bei įsidarbinimu. Pirmą kartą išbandžiau lyderės vaidmenį, tad turėjau nemažai atsakomybių bei darbų, tačiau tik dar labiau patobulėjau. Projektas buvo kuriamas lyderių bei dalyvių, tad visi turėjo prisidėti – sukurti workshop‘ą, aktyvų žaidimą ar užsiėmimą susijusį su buvimu lauke arba verslumu.

Įdomus faktas: praleidau 4 dienas be telefono, tranzuodama ir nežinodama, ką valgysiu ar kur nakvosiu.

Savo įspūdžiais, patirtimi pasidalinsiu su gimnazistais prasidėjus mokslo metams.

Deimantė, 4bg

Kategorijos: Naujienos