„OPTIMIZMO INJEKCIJA“

Paskelbė saulius

  Tokia buvo 2017- 2018 mokslo metų PASKUTINIO SKAMBUČIO šventės tema. Pirmokai dalino abiturientams optimizmo vitaminus (vitamino C saldžios apvalios tabletės), nuotaiką kėlė

„Rasos lašelių“ atliekamos dainelės. Abiturientai plojo trečiokei gimnazistei solistei Gretai, džiaugsmingai priėmė trečiokų gimnazistų  pintinę vaisių, susimąstę išklausė gimnazijos direktorės Nijolės Šapolienės ir Lukšių seniūno Vido Cikanos palinkėjimų, patarimų.

      Į sceną sugužėjo visos trys abiturientų klasės. Patys gražiausi žodžiai ir gėlės buvo skirti pirmosioms mokytojoms Daivai Moleikaitienei ir Rasai Kurienei (tradiciškai paskutinio skambučio išvakarėse gimnazistai abiturientai lankosi pas savo pirmąsias mokytojas ir atsisveikina su savo pirmuoju suolu, klase).

„Mūsų draugė, mūsų antroji mama, mūsų užtarėja,“ – taip kreipėsi abiturientai į savo auklėtoją Audronę Maceikienę ir pagerbė puokšte gėlių. O visiems mokytojams buvo sukurti šmaikštūs kupletai, kurie  paskleidė optimizmo ir jaunystės bangą pilnoje gimnazijos renginių salėje.

Šventės pabaigoje, kaip ir daugelį metų, gimnazijos ansamblis (vadovė Lina Bakaitienė), mokytojai, abiturientų tėveliai, abiturientai sudainavo „Tu sulaikyk paskutinį skambutį“. Paskutinis skambutis  išlydėjo abiturientus į egaminų sesiją. Gerų rezultatų linkime mūsų abiturientams.

                                                                                                    Gimnazijos informacija

Kategorijos: Naujienos