Sportininkų žiema

Published by saulius on

Jiems visai nesvarbu – žiema ar vasara – treniruojasi, rungtyniauja, skleidžia pozityvią nuotaiką.

    Pasibaigė rajono  bendrojo lavinimo mokyklų krepšinio rinktinių čempionatas. Mūsų vaikinai kovojo garbingai ir rajone tapo nugalėtojais.Komandoje žaidė: J.Mačiulaitis, D.Muraška, J.Stanaitis, V.Plaušinis, M.Žernys, I.Kasparaitis, P.Grigutis, D.Balsevičius, Š.Aleknavičius.

  Sausio mėnesį vyko Lietuvos kaimo vietovių mokyklų krepšinio 3×3 rajoninės varžybos. Jose mūsų gimnazijos komanda, kurioje žaidė Ignas Kasparaitis, Donatas Muraška, Justas Mačiulaitis ir Justas Stanaitis,  užėmė pirmąją vietą ir iškovojo teisę atstovauti rajonui tarpzoni -nėse varžybose Raseiniuose. Iš Raseinių lukšiečiai parsivežė garbingą antrąją vietą.

Susio 24 dieną Jaunimo kūrybos ir sporto centre (JKSC) vyko 2017-ųjų geriausių rajono sportininkų pagerbimo šventė, kurios metu tradiciškai pagerbti ne tik geriausi sportininkai, jų treneriai, bet ir aktyviausi klubai, ugdymo įstaigos, apdovanoti JKSC rekordininkai.  

Geriausių rajono mokinių sportininkų dešimtuke buvęs mūsų gimnazijos mokinys  Modestas  Masteika (lengvoji atletika, ieties metimo rungtis) – jo treneris Vytautas Strokas. Ir septintokas Vilius Bagdanavičius (badmintonas). Jį treniruoja jo tėvelis mokytojas Valentinas Bagdanavičius.

2017 m. JKSC rekordininkų gretose yra ir mūsų gimnazistas  Donatas Muraška (pagerino rajono jaunučių ieties metimo rekordą). Jį taip pat treniruoja  mokytojas V. Strokas.

Labai džiugu, kad sportiškiausia Šakių rajono bendrojo ugdymo mokykla (kaimo mokyklų kategorijoje)  tapo Lukšių Vinco Grybo gimnazija.

Seimo narys Kęstutis Smirnovas padėkos raštu apdovanojo  Lukšių Vinco Grybo gimnaziją.

 

                                                                                                Gimnazijos informacija

 

 

Categories: Naujienos