#SWITCH -KONFERENCIJA

Paskelbė saulius

    Rugsėjo 19 dieną mūsų gimnazistams ir jaunesniųjų klasių mokiniams buvo svarbi. Šią rudenišku oru dvelkiančią dieną kartu su mokytoju Antanu Burkšaičiu išvykome į Kauno Žalgirio areną. Arenoje vyko atviras ir nemokamas, jau trejus metus iš eilės vykstantis didžiausias Baltijos regione moderniųjų technologijų ir verslumo renginys #Switch. Renginys mūsų gimnazijoje sulaukė didelio susidomėjimo – nebuvo tiek laisvų vietų autobuse, kiek norėjo vykti mokinių. 

    Renginyje įkvepiančia patirtimi dalijosi Lietuvos ir užsienio verslo bei visuomenės lyderiai, startuolių kūrėjai, vizionieriai. Taip pat buvo galima individualiai pabendrauti su Lietuvos universitetų, kolegijų studentais, kurie su dideliu noru dalino patarimus apie studijas, studijų programas bei papasakojo apie savo patirtis. Renginyje tikrai nebuvo nuododu, nes buvo įvairių veiklų. KTU universitetas suteikė galimybę pasinerti į virtualią erdvę.  Kauno kolegija nemokamai vaišino labai skaniais kokteiliais, o ISM universitetas suteikė galimybę nemokamai įsiamžinti su draugais ir tą nuotrauką atsispausdinti. Ir tai tik dalis užsiėmimų, o jų buvo labai daug ir įvairių! Kiekvienas radome, kas patraukė mūsų dėmesį.

    #Switch mums suteikė įdomios ir naudingos informacijos apie moderniąsias technologijas, verslumą bei  galimybę turiningai praleisti laiką. Net neabejoju, kad nė vienas nesigaili, jog važiavo į renginį, nes jis paliko neišdildomų įspūdžių. 

                                      

                                                                               Rugilė  Raudžiūtė, 1ag klasė

Kategorijos: Naujienos