Jaunimo forumas

Published by saulius on

Rugsėjo 22-24 dieną Plokščiuose buvo surengtas Šakių rajono jaunimo forumas „2k17“. Jį organizavo jaunimo organizacijos „Apskritas stalas“ pirmininkas Tautvydas Šukys, Šakių „Žiburio“ gimnazijos viceprezidentė Gustė Žukauskaitė bei kiti „Žiburio“ gimnazijos aktyvūs mokiniai. Forume dalyvavo ir Lukšių Vinco Grybo gimnazijos 3bg klasės mokinės. Tai buvo pirmasis tokio pobūdžio forumas Šakių rajone. Labai džiugu, kad atsiranda vis daugiau aktyvių gimnazistų, kurie nori padėti jaunimui tobulėti.

 Forume vyko paskaitos apie lyderystę, savanorių programas, buvo svarstomos Šakių rajono jaunimui aktualios problemos, supažindinama su tam tikromis organizacijomis. Taip pat labai svarbu paminėti vakaro programas, kurių metu mokiniai bendravo vieni su kitais ir atliko bendras kūrybines užduotis. Jaunimas šeštadienio vakarą linksminosi šokiuose. Nepamirštas liko ir sportas, vyko orientacinės varžybos  Plokščių miestelyje rytais vykdavo mankšta, vakarais buvo žaidžiama kamuoliu.

Esame labai dėkingi organizatoriams už suteiktą nuostabią galimybę dalyvauti nuostabiame renginyje, kuris dar ilgai teiks motyvacijos ir liks atmintyje, o prisiminę jį sakysime „super!“

                

                                                         Smiltė  Bataitytė,3bg klasė

Categories: Naujienos