Sportuojame …

Paskelbė saulius

Birželio 5d Kaune vyko miesto jaunių lengvosios atletikos pirmenybės. Jose puikiai pasirodė mūsų gimnazijos ietininkas Donatas Muraška. Jis savo geriausiu metimu numetė 51,40m ir liko antras.Šis Donato rezultatas yra ne tik asmeninis, bet ir rajono rekordas.Dabar visi rajono ieties metimo rekordai priklauso lukšiečiams-Donatui Muraškai,Vaidui Miščikui ir Modestui Masteikai.

Birželio 8d Jurbarke pirmą kartą vyko lengvosios atletikos varžybos ,, Jurbarkas- Šakiai”.Šių varžybų pagrindinis tikslas- pasiruošimas jaunučių ir jaunių pirmenybėms. Jose dalyvavo ir keletas mūsų gimnazijos sportininkų. Didžiuma jų tapo nugalėtojais ir prizininkais. Po varžybų visa Šakių lengvaatlečių komanda dar buvo nuvykusi pailsėti į kaimo turizmo sodybą, kur buvo galima paplaukioti vandens dviračiais, pažaisti krepšinį, tinklinį.Šakių rajonui šiose važybose atstovavo Sigita Stanaitytė, Emilija Jokimaitytė, Erika Neverauskaitė ,Donatas Muraška, Domas Plančiūnas ir Vilius Plaušinis.

Birželio 9 -10 dienomis Valmieroje (Latvija ) vyko Baltijos šalių lengvosios atletikos pirmenybės – Latvijos Prezidento taurės varžybos. Jose pirmą kartą Lietuvos suaugusių rinktinei atstovavo mūsų gimnazistas Modestas Masteika. Šiose varžybose iš kiekvienos šalies atskirose rungtyse dalyvauja po du sportininkus. Deja,Modestui šios varžybos nebuvo sėkmingos. Ietis nulėkė gana netoli – tik 62,80m ir jis liko devintas. Bet į šį rezultatą treneris Vytautas Strokas žiūri pozytyviai. „Rungtyniauti  tokioje metikų kompanijoje, kur beveik visi varžovai priklauso Europos elitui, tikrai didelė garbė.“

Gimnazijos informacija

Kategorijos: Naujienos