Šakių rajono atviros džiudžitso technikos demonstravimo varžybos

Paskelbė saulius

Birželio 03 dieną Paluobių  daugiafunkcio centro sporto komplekse  įvyko  projektinis renginys – ,,Šakių rajono atviros džiudžitso technikos demonstravimo varžybos“, kurį remia „Šakių JKSC“. Varžybose dalyvavo Šakių džiudžitso ir kobudo sporto klubo ,,Ošimas“ dalyviai ir kviestiniai svečiai iš  Jurbarko sporto klubo ,,Pantera“.Visi renginio dalyviai – pagal savo meistriškumą ir amžių – buvo suskirstyti į pradedančiųjų ir pažengusiųjų sportininkų grupes.  Iš viso dalyvavo 66 sportininkai.

Lukšiečiai (Sporto klubas „Ošimas)  turi  kuo pasidžiaugti:  pirmąsias vietas  iškovojo  Mantas Mulvinskas, Robertas Gruodis, Greta Mažeikaitė.

Antrųjų vietų prizininkais tapo Dalius Tamašauskas, Pijus Bataitis, Tomas Mulvinskas, Marius Misiūnas, Dovydas Šilingis, Tomas Mačiulaitis.

Trečiųjų vietų prizininkai: Edgaras Irnius,  Milena Mačiulaitytė.

Varžybų čempionai  ir prizininkai atitinkamai pagal užimtas vietas  buvo apdovanoti taurėmis, medaliais ir diplomais. Tėveliai, sportininkai, treneriai bei kiti svečiai ir žiūrovai  varžybomis buvo labai patenkinti. Tokios  atviros projektinės džiudžitso technikos demonstravimo varžybos, kuriose sportininkai suskirstomi pagal atitinkamą meistriškumą, vis daugiau pritraukia mūsų rajono moksleivių varžytis šioje rungtyje.  Klubas ,,Ošimas‘‘ kitais  metais planuoja surengti atvirą džiudžitso technikos demonstavimo čempionatą visos Lietuvos mastu.

Treneris Vytautas Smirnovas

Kategorijos: Naujienos