„Pavasario šėlsmas“

Paskelbė saulius

Mes esame Lukšių Vinco Grybo gimnazijos mažieji šokėjai. Labai nudžiugome, kai vadovė Edita pasiūlė dalyvauti XI respublikiniame šokių festivalyje – konkurse „Pavasario šėlsmas“. Šis konkursas buvo skirtas tarptautinei šokio dienai paminėti. Ruošėmės iki devinto prakaito – tobulinome judesius, mankštinomės, Rusnė ir Gabrielė treniravosi špagatus atlikti.

Balandžio 29 dieną su entuziazmu ir dideliu jauduliu išvykome į Garliavos sporto ir kultūros centrą. Pamatę didelę sceną, manėme, kad iš baimės kojų nepakelsime. Konkurse dalyvavo įvairių stilių šokių grupės. Pamatėme šokių ir su baleto elementais, ir gatvės stiliaus, ir hip-hopo. Buvo įdomu stebėti ir semtis sceninės patirties.

Kolektyvų pasirodymus vertino komisija. Mūsų šokis vadinosi „The buzz“. Kaip reikiant sudrebinome Garliavos sceną. Kol laukėme rezultatų, visi kolektyvai draugiškai šėlo, dainavo bei smagiai leido laiką. Tačiau smagiausia buvo tada, kai išgirdome, kad savo amžiaus grupėje užėmėme II- ąją vietą. Su didžiausiu džiaugsmu bėgome apkabinti savo mokytoją Editą. Į gimnaziją parvežėme diplomą ir taurę, o kiekvienas šokėjas gavo po asmeninį medalį.

Nuoširdžiai tariame ačiū mūsų šokių mokytojai Editai Skauronei bei kelionėje lydėjusioms Miglės ir Evitos mamoms.

4b klasės šokėjos Ema, Greta, Patricija, Rusnė, Miglė ir Viltė

Kategorijos: Naujienos