Modestas ir Donatas – šaunuoliai

Paskelbė saulius

Balandžio 20 dieną Kaune vyko miesto žiemos ilgų metimų pirmenybės. Mūsų ietininkams tai buvo pirmosios šio sezono varžybos lauke. Abu pasirodė puikiai – Modestas Masteika numetė ietį 61, 36 m ir jaunimo grupėje tapo nugalėtoju, o Donato Muraškos ietis nuskriejo 48, 23 m ir, atsilikęs nuo nugalėtojo tik 20 cm, liko antras.

Balandžio 25 dieną Šakių ,, Žiburio” gimnazijos stadione vyko rajono bendrojo lavinimo mokyklų metimų varžybos. Jose ir vėl puikiai pasirodė mūsų metikai. Modestas Masteika, Donatas Muraška ir Justas Mačiulaitis tapo ieties metimo, rutulio stūmimo bei disko metimo nugalėtojais ir prizininkais savo amžiaus grupėse.

Balandžio 28 dieną Palangoje vyko Lietuvos žiemos sezono metimo čempionatas, jaunimo, jaunių ir jaunučių pirmenybės. Ir vėl puikiai pasirodė mūsų gimnazijos ietininkai – Modestas Masteika buvo trečias tarp suaugusiųjų ir pirmas jaunimo grupėje, o Donatas Muraška – trečias jaunučių grupėje.

Po šio puikaus pasirodymo Modestas gegužės 27 dieną Lietuvos rinktinės sudėtyje Valmieroje (Latvija) dalyvaus Baltijos šalių metikų mače.

Sveikiname sportininkus ir jų trenerį Vytautą Stroką.

Gimnazijos informacija

Kategorijos: Naujienos