Kaip gyvena pradinukai

Paskelbė saulius

Turbūt jums įdomu, kaip gyvena mažiausi gimnazijos bendruomenės nariai – pradinių klasių mokinukai. Mes – kaip maži skruzdėliukai, visą dieną judam, krutam, džiaugiamės laimėjimais ir susigraudiname dėl nesėkmių. Džiugių akimirkų būna daugiau, nes mums pagelbsti pačios geriausios pasaulyje mokytojos. Jūs turbūt dar neužmiršote paskutinės žiemos dienos, kuomet pradinių klasių mokiniai triukšmingais balsais, kvapniais blynais, skambiom dainom vijo žiemą. Nemažai jūsų apsilankė kiekvienoje klasėje, kur galėjo įsigyti gardų riestainį, keksiuką, minkštą blyną ar didžiausio populiarumo sulaukusio „tinginio“. O 4b klasėje virė tikrų tikriausia Užgavėnių puota – užsukę gardžiavosi ką tik iškeptais blynais, vaišinosi mėtų arbata, o žavios padavėjos-čigonėlės vos spėjo suktis. Beje, tiek klasėse, tiek koridoriuje vyko puikus turgus. Ko tik nebuvo – ir puošnių auskarų, ir ilgiausių karolių, ir rankų darbo žaisliukų. Iš visos margos minios išsiskyrė dvi mokytojos, trumpam tą dieną virtusios čigonėmis. Tai ketvirtokų mokytojos Rasa ir Jolita. Manome, kad triukšmavome garsiai ir nuoširdžiai, nes žiema atsitraukė.

Tačiau nepagalvokite, kad pradinių klasių mokiniai tik šoka ir dainuoja. Mūsų tarpe yra ir puikių matematikų. Norime pasidžiaugti 4 b klasės Patricija Kriaučiūnaite ir Dominyku Laukaičiu bei 4 a klasės Vaiva Navikauskaite, kurie Šakių rajono matematikos olimpiadoje užėmė prizines vietas ir taip garsino mūsų gimnazijos vardą.

Visas būrys puikiai besimokančių pradinukų buvo pagerbti kovo 11-osios proga – Direktorė įteikė Padėkos raštus ir labiausiai nudžiugino netikėtomis pramogomis – apsilankymu Šakių baseine bei nemokama ekskursija.

Mes esame linksmi, protingi ir nuoširdūs – savaitės „Be patyčių“ proga mūsų aukštuose sužaliavo draugystės rankų medžių alėja. Ypač gražus medis pirmos klasės mokinių. Kviečiame pasivaikčioti po mūsų alėją – patikėkite, išeisite tikrai geresni.

4 b klasės mokinė Miglė Sutkutė

Kategorijos: Naujienos