„Šauniausios klasės“ konkurso I-ojo pusmečio rezultatai

Paskelbė saulius

Kaip ir kiekvienais metais, šiais 2016 – 2017, vėl, kartu su gimnazijos mokinių taryba ir aktyvu, renkame šauniausią gimnazijos klasę (5-8 klasių grupė ir 1g-4g klasių grupė). Šauniausios klasės išrenkamos pagal surinktus taškus, kurie gaunami už lankomumą, pažangumą, renginių organizavimą, dalyvavimą olimpiadose, varžybose, konkursuose, už įdomų klasės gyvenimą. Bet pliusą visuomet „persekioja” minusas: neatsakingas budėjimas koridoriuje, nedalyvavimas seniūnų tarybos susirinkimuose, uniforminių švarkų nedėvėjimas, prasižengimai gimnazijos mokinio elgesio taisyklėms. Ši minusų suma pakoreguoja pozityviai nusiteikusių klasių aktyvistų pastangas iškovoti „Šauniausios klasės” vardą.

Po pirmojo pusmečio 5-8 klasių grupėje pirmauja 8a klasė, surinkusi 320 taškų, antra yra 6 klasė, kurios sąskaitoje 314 taškų, o trečia – 7a klasė, kuri suriko 242 taškus.

1g – 4g klasių grupėje pirmauja 2bg, kuri surinko 421 tašką, antra yra 3ag klasė, surinkusi 362 taškus, o trečią vietą užima, vos vienu tašku atilikusi nuo antros vietos, 1g klasė – 361 taškas. Linkime ir toliau stengtis, aktyviai dalyvauti ne tik gimnazijos, bet ir rajono veikloje. O savo pasiekimus, kaip tobulėjimo, veikos įrodymą, toliau fiksuokime gimnazijos „Gerų darbų“ knygoje!

Modesta Gaižauskaitė 3bg klasė

Kategorijos: Naujienos