Prezidentė Milda

Published by saulius on

Tikiuosi, kad balsavote ir jau žinote, kad išrinkta mūsų gimnazijos mokinių prezidente 1ag klasės mokinė Milda Čebanauskaitė. Siūlau jums skirti kelias minutes savo laiko ir paskaityti, ką planuoja, apie ką svajoja mūsų Milda.

Ji – viena iš mūsų. Puikiai mato moksleivių gyvenimo pliusus ir trūkumus, turi savo nuomonę ir drąsiai ją išsako. Įsitikinusi, kad reikia kuo daugiau visiems išsikalbėti, bendrauti ir žiūrėti viena kryptimi.

Milda mano, kad svarbiausias prezidento tikslas yra ,,ne įvesti kuo daugiau naujovių, renginių, kurie galbūt net neprigis, tačiau nuosekliai kurti veikiančią komandą, kuri atstovautų gimnazistams, išreikštų jų nuomonę, jų poziciją, reikia sąmoningai keisti – koreguoti veiklą. Funkcionuojanti moksleivių taryba = laimingi moksleiviai“. Nors gimnazistė sako, kad drąsu žadėti, ką galės įvykdyti per dvejus metus, tačiau mano, jog pavyks suaktyvinti moksleivių tarybos veiklą, suburti veiklų, kūrybingą gimnazijos aktyvą. ,,Tvirtinsiu seniūnų tarybos pamatus, bandysiu įvesti naują tvarką, įpūsti gaivaus oro gūsį. O paprasčiau tariant, pažadu būti pavyzdys, įkv4pėja ir žmogus, kuriuo galite pasikliauti“, – žada prezidentė.

Už savo pasiekimus mergina dėkoja puikioms viceprezidentėms, seniūnų tarybai, gimnazijos aktyvui, savo mamai – lietuvių kalbos mokytojai A. Čebanauskienei, kuri padeda savo patarimais, pastebėjimais.

Tikiuosi, kad greitai daugiau sužinojote apie prezidentės Mildos darbus. O aš linkiu jai visokeriopos sėkmės – lai išsipildo Tavo svajonės bei siekiai.

Deimantė Bakaitytė, 2bg klasės mokinė

Categories: Naujienos