2015 – 2016 mokslo metų šauniausios klasės

Published by saulius on

Rugsėjo 1-sios šventėje buvo apdovanotos  šauniausios klasės.  Apdovanojimai malonūs  – padėkos raštas ir visai klasei nemokama ekskursija Praėjusiais mokslo metais 5 – 8 klasių tarpe nugalėjo aštuntokai (dabar 1g klasė, auklėtoja Jolanta Puidokienė)  ir vyresniųjų klasių  – 1bg klasė (nuo rugsėjo jie jau antrokai, auklėtoja Stasė Burkšaitienė)  Abiem klasėm uždavėm keletą klausimų, kurie, gal būt,  atsklaei visas paslaptis kaip tapti šios  metų nominacijos „Šauniausia klasė“ nugalėtojais.

Kas lėmė, kad praėjusiais mokslo metais tapote „Šauniausia klase“ ?
„Didelis darbas, vienybė, ir siekimas savo tikslų, – teigė 1ag klasės mokiniai. Paklausus 2bg klasės, jie atsakė: – „Šauniausia klase mes jau esame ne pirmi metai. O lemia pastangos  ir noras būti geriausiais. Be to, mūsų klasėje yra nemažai gerai besimokančių, kūrybingų, aktyvių mokinių.

Ar galite teigti, jog pas jus klasėje yra keli vedliai, kurie „tempia“ klasę ? Kas jie?
„Yra, tačiau vardus ir pavardes negarsinsime. Tapome šauniausia klase,o ne keli mokiniai“,  – teigė pirmokai gimnazistai. Štai turim visiškai kitokį atsakymą iš antrokų gimnazistų: „- Žinoma, niekada nebus visi aktyvūs, bet mūsų klasėje tų aktyvių tikrai nemažai: Deimantė, Ieva, Miglė, Smiltė, Rasa, Austėja, Livija, Urtė… Nors berniukų turime nedaug, bet, reikalui esant, visada galime kliautis abiem Lukais, Dominyku, Tomu.

Kaip sureagavot, kai sužinojote, jog jūsų klasė tapo nugalėtoja?
„Buvome šiek tiek nustebę ir labai laimingi, kad pagaliau įrodėme sau, kad galime būti šauniausi“- taip atsakėmokytojos  J. Puidokienės auklėtiniai. Klasės vadovės S. Burkšaitienės auklėtiniai trumpai, drūtai pasakė: „- Audringai! Nors slapta tikėjomės…“

Kuo jūsų klasė išsiskiria iš kitų?
„Nes yra vienintelė ir nepakartojama. Jokių a, b, ar c“, – sako 1ag klasė (geras jumoro jausmas pas pirmokus  – pirmokų tikrai viena klasė). 2bg apie save pasako daugiau: „ – Kūrybiškumu, aktyvumu mokyklos veikloje, savarankiškumu, dėl niekų nekvaršinama auklėtojai galvos“.

Ar sieksite šio titulo ir  šiais mokslo metais?
„Manau, kad ne, stengsimės kuo geriau atlikti savo darbą ir būti kuo aktyvesniais“, – sako vienas iš pirmokų gimnazistų. Antrokai sako: „- Mūsų tikslas – nesugadinti savo įvaizdžio gimnazijjoje“.

Ar reikalingos tokios nominacijos?
„Reikalingos, skatinti ir motyvuoti klasei išeiti iš savo komforto zonų ir pajudėti“, – teigė mokytojos J. Puidokienės auklėtiniai, o antrokai sako: „ smagu, kad gauname nemokamą kelionę“.

Galime padaryti išvadą, jog jei noro yra, jūsų klasė gali tapti „Šauniausia klasė“. Dar kartą sveikiname šias dvi klases ir linkime neprarasti ryžto moksluose, gyvenime.

Aš, asmeniškai, dėkoju už pateiktą informaciją šioms abiems klasėms.

Gytis Matusevičius 4ag. klasė

Categories: Naujienos